Vragen 4×4

Ik ben 18 jaar, mag ik een 4×4 verzekering afsluiten?

Ja, als je 18 jaar bent mag je de 4×4 verzekering afsluiten, let wel even op de voorwaarden voor het aanvragen van een 4×4 verzekering.

Kan ik mijn 4×4 auto ook verzekeren als deze een open laadbak heeft?

Wij kunnen de 4×4 auto in dit 4×4 auto tarief verzekeren als deze een gesloten laadbak heeft. Een open laadbak kunnen wij dus niet verzekeren, informeer dan naar onze andere mogelijkheden.

Als ik schade krijg tijdens het off-road rijden is de schade dan wel gedekt?

Schade aan anderen is gedekt op de WA verzekering van de 4×4 autoverzekering. Heb je daarnaast de auto Volledig Casco verzekerd dan is je eigen schade ook gedekt tijdens het off-road rijden.

Ik lees dat pechhulp is meeverzekerd, geldt dit altijd?

De gratis pechhulp dekking is 24 uur per dag geldig maar wel op voorwaarde dat de hulpdiensten wel bij je kunnen komen. Denk daar dus aan als je off-road gaat rijden. Pechhulp is verzekerd in Nederland buiten de woonplaats. Pechhulp Europa is ook mogelijk, voor € 15,- euro extra per jaar. Wil je ook pechhulp verzekerd hebben in je woonplaats? kies dan voor de uitgebreide pechhulpverzekering.

Kan mijn auto in het 4×4 tarief?

De 4×4 auto moet minimaal 12 jaar oud zijn. Voor 4×4 auto’s die jonger zijn dan 12 jaar adviseren wij de reguliere autoverzekering, let op, er is in dat geval geen dekking voor off-road rijden. Is de 4×4 auto ouder dan 19 jaar dan heb een heel voordelig tarief.

Wat kost de 4×4 verzekering?

De WA 4×4 autoverzekering voor auto’s van 12 tot 19 jaar oud kost € 430,76 per jaar. Voor auto’s vanaf 19 jaar oud kost de WA 4×4 autoverzekering € 204,49 per jaar. De premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting en exclusief eenmalige poliskosten van € 12,10.

Heb ik no-claim korting en bouw ik schadevrije jaren op met de 4×4 verzekering?

Je bouwt geen schadevrije jaren op met de 4×4 autoverzekering en je hebt ook geen schadevrije jaren nodig als je de 4×4 verzekering aanvraagt. Er wordt gerekend met een vaste premie, waardoor er geen premieverhoging plaatsvindt na een eventuele schade.

de 4x4 Verzekering Vragen 4×4