Vragen 4×4

Ik ben 18 jaar, mag ik een 4×4 verzekering afsluiten?

Ja, als je 18 jaar bent mag je de 4×4 verzekering afsluiten, lees eerst de voorwaarden voor het aanvragen van een 4×4 verzekering.

Kan ik mijn 4×4 auto met open laadbak verzekeren?

Wij kunnen de 4×4 auto in dit 4×4 auto tarief verzekeren als deze een gesloten laadbak heeft. Een open laadbak kunnen wij dus niet verzekeren, informeer dan naar onze andere mogelijkheden.

Is schade tijdens terrein rijden wel gedekt?

Schade aan anderen is gedekt op de WA verzekering van de 4×4 autoverzekering. Heb je daarnaast de auto Volledig Casco verzekerd dan is je eigen schade ook gedekt tijdens het off-road rijden.

Is pechhulp Nederland in elke situatie verzekerd?

De gratis pechhulp dekking is altijd geldig maar wel op voorwaarde dat de hulpdiensten bij je kunnen komen. Denk daar dus aan als je off-road gaat rijden. Pechhulp is verzekerd in Nederland buiten de woonplaats. Pechhulp Europa is ook mogelijk, voor € 15,- euro extra per jaar. Wil je ook pechhulp verzekerd hebben in je woonplaats? Kies dan voor de uitgebreide pechhulpverzekering.

Kan mijn auto in het 4×4 tarief?

De 4×4 auto moet minimaal 12 jaar oud zijn. 4×4 auto’s jonger dan 12 jaar kunnen in de reguliere autoverzekering, let op, er is op de standaard autoverzekering geen dekking voor off-road rijden. Is de 4×4 auto ouder dan 19 jaar dan heb je heel voordelig tarief.

Wat kost de 4×4 verzekering?

De WA 4×4 autoverzekering voor auto’s van 12 tot 19 jaar oud kost € 431,- per jaar. Voor auto’s vanaf 19 jaar oud kost de WA 4×4 autoverzekering € 205,- per jaar. De premie is inclusief 21% assurantiebelasting.

Is er no-claim korting op de 4×4 verzekering?

Je bouwt geen schadevrije jaren op met de 4×4 autoverzekering en je hebt ook geen schadevrije jaren nodig als je de 4×4 verzekering aanvraagt. De 4×4 polis heeft geen no-claim korting, het is een vaste premie, waardoor er geen premieverhoging is na een eventuele schade.

de 4x4 Verzekering Vragen 4×4