Voorwaarden

Voorwaarden 4×4 autoverzekering

Deze voordelige 4×4 autoverzekering is uitsluitend bedoeld voor hobbymatig gebruik van de terreinauto. Je hebt naast de 4×4 auto ook een auto voor dagelijks gebruik. Je 4×4 auto is goed verzekerd voor uitsluitend recreatief gebruik.

Gebruik je de 4×4 auto als dagelijkse auto voor bijvoorbeeld woon en of werkverkeer dan is dit niet de juiste verzekering. Zakelijk gebruik is ook niet toegestaan. De auto dient geschikt te zijn voor te rijden op de openbare weg  en de auto dient een geldige APK te hebben. Wij verplichten je niet om de dagelijkse auto bij ons te verzekeren. Maar vraag ons om een offerte voor je auto. Wij kunnen je een hele scherpe premie bieden voor je auto.

Let op, de meeste standaard autoverzekeringen verlenen geen dekking indien je auto, off road, schade veroorzaakt.

Waarom de 4×4 auto verzekering?

 1. Erkenning van clubtaxaties
 2. Uitstekende hulpverlening met pechdekking
 3. Terughaal garantie bij hulpverlening Europa
 4. Prima schaderegeling bij cascoschade
 5. Tot 8.000 km per jaar mogelijk
 6. Uitgebreide Beperkt cascodekking
 7. Indien aangesloten bij een 4 x4 vereniging geen beperkingen tijdens georganiseerde behendigheidsevenementen
 8. Geen uitsluiting voor cabriolets of grijze kentekens

Wettelijke aansprakelijkheid is de basis van deze verzekering, standaard aangevuld met hulpverlening in Nederland bij pech, ziekte of ongeval buiten je eigen woonplaats. Ben je onderweg en krijg je pech? Jouw auto wordt altijd naar huis of naar een garagebedrijf vervoerd. De pechhulp is alleen van toepassing als de hulpdiensten bij je kunnen komen. Zorg er dus voor dat je niet alleen in een terrein rijdt.

Daarnaast kun je kiezen voor de Beperkt cascodekking met o.a. vergoeding van schade bij brand, diefstal, storm, overstekend wild en ruitschade. Of je kiest voor de Volledig cascodekking, dan is er ook vergoeding bij botsen, slippen, van de weg raken en vandalisme. Voor beperkt of volledig casco ontvangen wij graag een erkend FEHAC taxatierapport.

Je kunt de 4×4 autoverzekering uitbreiden met

 • Hulpverlening in Europa, mét terughaal garantie.
 • Ongevallen inzittenden/ schadeverzekerden inzittenden.
 • Verhaalservice extra
 • Rechtsbijstand