Voorwaarden

Deze voordelige verzekering is uitsluitend voor hobbymatig gebruik van jouw terreinauto. Er dient een auto voor dagelijks gebruik aanwezig te zijn. Deze verzekering is ontwikkeld voor uitsluitend recreatief gebruik.

Gebruik voor dagelijkse woon-/werkverkeer of zakelijk gebruik is niet gedekt. De auto dient geschikt te zijn voor te rijden op de openbare weg, de auto dient een geldige APK te hebben. Wij verplichten je niet om de 1e auto bij ons te verzekeren. Let op, de meeste autoverzekeringen verlenen geen dekking indien het voertuig off the road schade veroorzaakt. Pechhulp in Nederland is gratis meeverzekerd.

Waarom de 4×4 auto verzekering?

 1. Erkenning van clubtaxaties.
 2. Uitstekende hulpverlening met pechdekking.
 3. Terughaal garantie bij hulpverlening Europa.
 4. Prima schaderegeling bij cascoschade.
 5. Tot 8.000 km per jaar mogelijk.
 6. Uitgebreide Beperkt cascodekking.
 7. Indien aangesloten bij een 4 x4 vereniging geen beperkingen tijdens georganiseerde behendigheidsevenementen.
 8. Geen uitsluiting voor cabriolets of grijze kentekens.

Wettelijke aansprakelijkheid is de basis van deze verzekering, standaard aangevuld met uitgebreide hulpverlening in Nederland bij pech, ziekte of ongeval. Jouw auto wordt altijd naar huis of naar een garagebedrijf vervoerd. De pechhulp is alleen van toepassing als de hulpdiensten bij je kunnen komen. Zorg er dus voor dat je niet alleen in een terrein rijdt. Daarnaast kun je kiezen voor de Beperkt cascodekking met o.a. vergoeding van schade bij brand, diefstal, storm, overstekend wild en ruitschade. Of je kiest voor de Volledig cascodekking, dan is er ook vergoeding bij botsen, slippen, van de weg raken en vandalisme. Voor beperkt of volledig casco ontvangen wij graag een erkend FEHAC taxatierapport.

Je kunt de 4×4 autoverzekering verder nog uitbreiden met

 • Hulpverlening in Europa, mét terughaal-garantie.
 • Ongevallen inzittenden/ schadeverzekerden inzittenden.
 • Verhaalservice-extra
 • Rechtsbijstand