Voorwaarden

Voorwaarden 4×4 autoverzekering

Deze voordelige 4×4 verzekering is uitsluitend bedoeld voor hobbymatig gebruik van de terreinauto. Je hebt naast de 4×4 auto ook een auto voor dagelijks gebruik.

Gebruik je de 4×4 auto dagelijks voor bijvoorbeeld woon – werkverkeer dan is deze 4×4 verzekering niet de juiste verzekering voor jouw auto. Alleen recreatief gebruik is gedekt, zakelijk gebruik kan dus niet bij deze 4×4 autoverzekering. De auto moet geschikt zijn voor rijden op de openbare weg en de 4×4 auto moet een geldige APK hebben.

Algemene Voorwaarden 4×4
Clausule 4×4

Waarom de 4×4 verzekering?

  1. Uitstekende hulpverlening met pechdekking
  2. Terughaal garantie bij hulpverlening Europa
  3. Prima schaderegeling bij cascoschade
  4. Tot 8.000 km per jaar mogelijk
  5. Uitgebreide Beperkt / Volledig Casco dekking
  6. Lid bij een 4 x4 vereniging? Dan geen beperkingen tijdens georganiseerde behendigheidsevenementen
  7. Geen uitsluiting voor cabrioletten of grijze kentekens.

Wettelijke aansprakelijkheid is de basis van deze verzekering, standaard aangevuld met hulpverlening in Nederland bij pech, ziekte of ongeval buiten je eigen woonplaats. Ben je onderweg en krijg je pech? Jouw 4×4 auto wordt altijd naar huis of naar een garagebedrijf vervoerd. De pechhulp kan alleen verleend worden als de hulpdiensten bij je kunnen komen. Terrein rijden doe je altijd op een daar toe bestemd terrein en altijd in een organisatie / team verband.

Pechhulp Europa heb je meeverzekerd voor € 15,- extra per jaar.

Naast WA dekking kun je kiezen voor de beperkt cascodekking met vergoeding van schade bij brand, diefstal, storm, overstekend wild en ruitschade. Of je kiest voor de Volledig cascodekking, dan is er ook vergoeding bij botsen, slippen, van de weg raken en vandalisme. Voor beperkt of volledig casco ontvangen wij graag een erkend FEHAC taxatierapport.

Je kunt de 4×4 autoverzekering uitbreiden met:

  • Hulpverlening in Europa voor € 15,- per jaar;
  • Ongevallen inzittenden / schadeverzekerden inzittenden;
  • Verhaalservice en Rechtsbijstand.

Naast de 4×4 autoverzekering bieden we een voordelige autoverzekering aan, klik op onderstaande knop. Je bent overigens niet verplicht om de andere auto ook bij ons te verzekeren maar het kan voordelig uitpakken.

Premie 1e auto

de 4x4 Verzekering Voorwaarden