Toyota Verzekering

Veenstra en de Jong Assurantiën is specialist op het gebied van 4×4 verzekeringen met name voor merken zoals Toyota. De Toyota verzekering die u op deze website aan kunt vragen is de Toyota 4×4 autoverzekering. Lees verder voor de mogelijkheden voor de Toyota verzekering:

Toyota 4×4 Autoverzekering

Bezit u een terreinauto zoals een Toyota Landcruiser en gebruikt u deze auto als terreinauto, dan hebben wij een speciale 4×4 autoverzekering. U  bent met deze 4×4 autoverzekering natuurlijk ook goed verzekerd op de openbare weg. Het bijzondere van deze verzekering is dat in tegenstelling tot een gewone autoverzekering, terrein rijden en/of het deelnemen aan off-road evenementen is meeverzekerd en dat voor een zeer voordelige premie. Voor een Toyota Landcruiserit uit 2000, betaal je € 205,- premie per jaar voor WA dekking.

Toyota Autoverzekering

Voor uw Toyota, die u dagelijks gebruikt, voor zakelijke of privé ritten, kunt u bij ons uw Toyota autoverzekering bij zo’n 30 verzekeraars vergelijken. Wij zijn altijd op zoek naar de goedkoopste autoverzekering voor onze klanten. We vergelijken daarnaast ook de polisvoorwaarden. Bereken premie Toyota autoverzekering.

Toyota Oldtimer verzekering

Voor uw Toyota (minimaal 25 jaar en ouder) hebben wij de speciale Youngtimer verzekering ontwikkeld. Deze polis heeft een zeer concurrerende premie. Dit komt door ingebouwde kortingen. De polisvoorwaarden voldoen aan de eisen van de FEHAC. Premie Toyota oldtimer verzekering.

Welkom bij de Toyota 4×4 Verzekering!

de 4x4 Verzekering Toyota Verzekering