Toyota Verzekering

Wij van Veenstra en de Jong Assurantiën zijn specialist op het gebied van Toyota verzekeringen zowel voor uw terreinauto, oldtimer en/of uw dagelijkse auto. Kies hier uw autoverzekering welke het meest geschikt is voor u.

Toyota 4X4  autoverzekering

Gebruikt u de Toyota als 4×4 of terreinauto, hebben wij een speciale 4×4 autoverzekering voor het off-road rijden. Tevens bent u met deze 4×4 autoverzekering ook goed verzekerd op de openbare weg. Het bijzondere van deze verzekering is dat in tegenstelling tot een gewone autoverzekering, terreinrijden en/of het deelnemen aan off-road evenementen gewoon is meeverzekerd.

Toyota Autoverzekering

Voor uw Toyota, die u dagelijks gebruikt, (zakelijk en privé), kunt u bij ons uw Toyota autoverzekering bij zo’n 30 verzekeraars vergelijken. Wij zijn altijd op zoek naar de goedkoopste autoverzekering voor onze klanten. We vergelijken daarnaast ook de polisvoorwaarden. Bereken premie Toyota autoverzekering.

Toyota oldtimer verzekering

Voor uw Toyota (minimaal 25 jaar en ouder) hebben wij de speciale Youngtimer verzekering ontwikkeld. Deze polis heeft een zeer concurrerende premie. Dit komt door ingebouwde kortingen. De polisvoorwaarden voldoen aan de eisen van de FEHAC. Premie Toyota oldtimer verzekering.

Welkom bij de Toyota Verzekering!

de 4x4 Verzekering Toyota Verzekering