Terreinauto verzekering

Op zoek naar een goedkope terreinauto verzekering? Sluit dan hier snel en eenvoudig je 4×4 verzekering af.

Heb je dat ook, je zoekt naar een voordelige terreinauto verzekering en overal hoor je dat terreinrijden niet is gedekt. De meeste autoverzekeringen bieden alleen dekking op de openbare weg. Uiteindelijk vind je een autoverzekering waarbij terreinrijden wel gedekt is maar de premie…

De meeste mensen die bij ons informeren zijn 4×4 liefhebbers die de 4×4 auto vooral voor hun hobby hebben aangeschaft. Mooie verhalen horen we vaak over evenementen waarbij verschillende mensen elkaar ontmoeten. Op zo’n terrein kom je verschillende voertuigen tegen, Landrovers, Toyota’s, Jeeps. Met je terreinauto door de blubber, heerlijk toch.

Hoe regel ik die terreinauto verzekering?

Sommige medewerkers van onze kantoor zijn ook “blubberfananten”en daarom heeft ons kantoor heeft een 4×4 polis ontwikkeld die zowel dekking biedt bij het terreinrijden als op de openbare weg. Tegen een redelijke premie. Voor een terrein auto tussen 12 en 19 jaar betaal je € 356,- per jaar en heb je een terreinauto vanaf 19 jaar oud dan zit je op een premie van € 169,- per jaar. Dit is voor WA dekking, exclusief 21% assurantiebelasting. Wat de uitbreidingen kosten, kun je uitrekenen met de premie tool of kijk op premie.

Wil je de verzekering telefonisch regelen dan kan dat ook. Bel ons even, we helpen je graag.

de 4x4 Verzekering Terreinauto verzekering