Over ons | 4×4 team

Bij de 4×4 autoverzekering geloven we dat verzekeren niet alleen een noodzakelijkheid is, maar ook een kans om het prettiger, attenter en zelfs leuker te maken. Hoe doen we dat? Door goed bereikbaar te zijn en je deskundig te woord te staan.

Onze kernwaarden:

  1. Directe hulp: Als je ons nodig hebt, staan we direct voor je klaar. We begrijpen dat onverwachte situaties vragen om snelle oplossingen.
  2. Jouw belang voorop: Bij alles wat we doen, denken we vanuit jouw belang. We streven ernaar om je de beste verzekeringsproducten aan te bieden.
  3. Unieke verzekeringen: De 4×4 autoverzekering is een initiatief van Veenstra & de Jong Assurantiën. We hebben een speciale focus op 4×4 auto’s, omdat medewerkers in het verleden zelf ook meegedaan hebben aan 4×4 evenementen.  Ze brengen avontuur, behendigheid en een andere manier van rijden met zich mee.

Waarom een verzekering speciaal voor 4×4 auto’s?

  • Avontuur en behendigheid: Niets is leuker dan met je 4×4 auto door de blubber of over ruig terrein te rijden. Het vergt behendigheid, je leert je auto kennen en het geeft veel plezier.
  • 4×4 Clubs in Nederland: Er zijn diverse 4×4 clubs in Nederland die speciale routes uitzetten waar je naar hartenlust kunt rijden. Deze passie voor off-road rijden delen we met onze klanten.
  • Verzekeren buiten de openbare weg: 4×4 liefhebbers lopen dikwijls tegen problemen aan als ze hun 4×4 auto willen verzekeren. Vaak wordt het rijden buiten de openbare weg niet standaard gedekt. Daarom bieden wij een speciale 4×4 polis aan.
  • Plezierige premie zonder rompslomp: Als je een terreinauto voor je hobby hebt gekocht, wil je wel een redelijke premie. Wij vinden dat plezier verzekerd moet worden tegen een eerlijke premie, zonder ingewikkelde procedures.

Wij streven ernaar om verzekeringen op maat te maken voor onze klanten. Zo weet je als klant precies waar je aan toe bent. Stap ook over en voel je welkom bij de 4×4 Autoverzekering!

Privacystatement

de 4x4 Verzekering Over ons | 4×4 team