Over ons

De 4×4 autoverzekering is geen verzekeraar zoals alle anderen.

Bij de 4×4 autoverzekering vinden we dat verzekeren prettiger, attenter, ja zelfs leuker mag zijn.
Hoe we dat doen? Natuurlijk door goed bereikbaar te zijn en je deskundig te woord te staan.

Maar ook door je altijd direct te helpen als je ons nodig hebt, altijd te denken vanuit jouw belang en je de allerbeste verzekeringsproducten aan te bieden.

Waarom een verzekering speciaal voor 4×4 auto’s?

Niets is leuker om met je 4×4 auto door de blubber te rijden. Uitdaging schuilt in de behendigheid die je vanzelf in de vingers krijgt. Je zoekt steeds de grenzen op, je leert je auto op een ander manier kennen. Er zijn heel wat 4×4 clubs in Nederland, ze zetten een bepaalde route voor je uit waar je naar hartenlust kunt rijden. Het is zien en gezien worden. Klinkt allemaal fantastisch en dat is het ook tot dat je de auto wilt verzekeren. Je adviseur zal zeggen dat je geen of beperkte dekking hebt en als je wat een zwaardere terreinauto hebt gekocht, zul je schrikken van de premie. Wij van 4×4 autoverzekering vinden dat hier wat aangedaan moet worden en hebben een speciale polis ontwikkeld. Wij vinden namelijk dat plezier verzekerd moet worden tegen een plezierige premie zonder rompslomp.

Wij houden van ons vak, we vinden dat de verzekeringen op maat moeten worden gemaakt voor de klant en niet andersom. We gaan dus altijd op zoek naar de verzekering die het beste bij jou past. Op die manier is het aangenaam werken en weet je precies waar je aan toe bent.