Over ons

De 4×4 autoverzekering is geen verzekeraar zoals alle anderen

Bij de 4×4 autoverzekering vinden we dat verzekeren prettiger, attenter, ja zelfs leuker mag zijn. Hoe we dat doen? Natuurlijk door goed bereikbaar te zijn en je deskundig te woord te staan.

We helpen je direct als je ons nodig hebt, we denken altijd vanuit jouw belang en we bieden  je de allerbeste verzekeringsproducten aan. De 4×4 autoverzekering is een website van Veenstra & de Jong Assurantiën.

Waarom een verzekering speciaal voor 4×4 auto’s?

Niets is leuker om met je 4×4 auto door de blubber of het terrein te rijden. Uitdaging schuilt in de behendigheid die je vanzelf in de vingers krijgt. Je leert de auto op een ander manier kennen. Er zijn een aantal 4×4 clubs in Nederland, ze zetten bijvoorbeeld een route voor je uit waar je naar hartenlust kunt rijden. Klanten komen soms in de problemen als ze de auto willen verzekeren. Vaak wordt het rijden buiten de openbare weg niet gedekt. Als je een zwaardere terreinauto hebt gekocht, zul je schrikken van de premie. Het team van 4×4 autoverzekering vindt dit niet rechtvaardig, van daar, deze 4×4 polis. Wij vinden namelijk dat plezier verzekerd moet worden tegen een plezierige premie zonder rompslomp.

Wij houden van ons vak, we vinden dat de verzekeringen op maat moeten worden gemaakt voor de klant en niet andersom. We gaan dus altijd op zoek naar de verzekering die het beste bij jou past. Op die manier is het aangenaam werken en weet je als klant precies waar je aan toe bent.

privacystatement