Land Rover verzekering

Bent u een liefhebber van recreatief rijden met uw Land Rover en op zoek naar een goede verzekering?

Land Rover is een iconisch merk. Het is na de Jeep het oudste terreinwagenmerk ter wereld. De productie van de Landrover startte in 1948 in Engeland. De naam verraad het ultieme gebruik al aan, namelijk dat de Landrover veel op het “land” gebruikt kan worden. De allereerste brochure had de titel “The Land Rover for the farmer, the countryman en general industrial use”.

Vanaf 1970 wordt de Range Rover gemaakt. Dit was de eerste SUV, dit woord had echter zijn intrede nog niet gedaan. De Range Rover was zijn tijd ver vooruit met de vierwielaandrijving en het luxe interieur. De Landrover wordt voor veel zaken ingezet, bijvoorbeeld als ambulance, een legerauto, met of zonder rupsbanden en ook als kampeerauto. Ze hebben zelfs een waterdichte uitvoering gemaakt. Ook is Landrover bekend door deelname aan verschillende woestijnrally’s.

Bereken de premie

Land Rover Verzekering

Wij bieden een Land Rover verzekering tegen gunstige en duidelijke voorwaarden aan. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verzekeringen van Land Rovers en andere terreinauto’s kunnen wij deze 4×4 verzekering voordelig aanbieden. Daarbij hanteren wij duidelijke en heldere voorwaarden zodat u zorgeloos kunt genieten van het rijden met de Land Rover.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Wij geven u graag goed advies én service. Zo helpen we u met overstappen als u de huidige Land Rover verzekering wilt opzeggen.

de 4x4 Verzekering Land Rover verzekering