Land Rover verzekering

Bent u een liefhebber van recreatief rijden met uw Land Rover en op zoek naar een goede verzekering?

Land Rover is een iconisch merk. Het is na de Jeep het oudste terreinwagenmerk ter wereld. De productie van de Landrover startte in 1948 in Engeland. De naam verraad het ultieme gebruik al aan, namelijk dat de Landrover op het “land” gebruikt kan worden. De allereerste brochure had de titel “The Land Rover for the farmer, the countryman en general industrial use”.

Vanaf 1970 wordt de Range Rover gemaakt. Dit was de eerste SUV, de term SUV had echter zijn intrede nog niet gedaan. De Range Rover was zijn tijd ver vooruit met de vierwielaandrijving en het luxe interieur. De Landrover wordt vaak ingezet, bijvoorbeeld als ambulance, een legerauto, met of zonder rupsbanden en ook als kampeerauto. Ze hebben zelfs een waterdichte uitvoering gemaakt. Ook is Landrover bekend door deelname aan verschillende woestijnrally’s.

Bereken de premie

Land Rover Verzekering

Voor de Land Rover is er de ideale 4×4 verzekering met gunstige en duidelijke voorwaarden. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeringen van Land Rovers en andere terreinauto’s. Land rovers ouder dan 12 kunnen in het voordelige 4×4 tarief. De WA premie is inclusief hulpverlening Nederland.

Een Landrover tot 12 jaar oud is niet verzekerd tijdens het terreinrijden. Onze ervaring is Landrovers tot 12 jaar niet worden gebruikt voor terreinrijden. Voor de Landrover tot 12 jaar is er het autotarief.

Wij helpen je graag met het regelen van de Landrover verzekering. Je neemt contact met ons op zoals jij dat wilt, vul het contactformulier in of bel ons, mailen kan ook. Er zijn collega’s in ons team die zelf ook een landrover rijden en persoonlijke ervaring hebben met de Land Rover verzekering.

de 4x4 Verzekering Land Rover verzekering