Land Rover verzekering

Bent u een liefhebber van recreatief rijden met uw Land Rover en op zoek naar een goede verzekering?

Land Rover is een iconisch merk. Het is na de Jeep het oudste terreinwagenmerk ter wereld. De productie van de Landrover startte in 1948 in Engeland. De naam verraad het ultieme gebruik al aan, namelijk dat de Landrover veel op het “land” gebruikt kan worden. De allereerste brochure had de titel “The Land Rover for the farmer, the countryman en general industrial use”.

Vanaf 1970 wordt de Range Rover gemaakt. Dit was de eerste SUV, SUV had echter zijn intrede nog niet gedaan. De Range Rover was zijn tijd ver vooruit met de vierwielaandrijving en het luxe interieur. De Landrover wordt vaak ingezet, bijvoorbeeld als ambulance, een legerauto, met of zonder rupsbanden en ook als kampeerauto. Ze hebben zelfs een waterdichte uitvoering gemaakt. Ook is Landrover bekend door deelname aan verschillende woestijnrally’s.

Bereken de premie

Land Rover Verzekering

Wij hebben de ideale Land Rover verzekering met gunstige en duidelijke voorwaarden. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeringen van Land Rovers / andere terreinauto’s. Land rovers ouder dan 12 kunnen in het voordelige 4×4 tarief aanbieden. De WA premie is inclusief hulpverlening Nederland.

Wij hopen dat we je kunnen helpen met het verzekeren van je Landrover. Contact met ons kan op verschillende manieren, vul het contactformulier in of bel ons, mailen kan ook. Wij geven graag goed advies én service, zoals helpen met overstappen.

de 4x4 Verzekering Land Rover verzekering